Nova iniciativa a la Biblioteca Municipal de Nules per a fomentar la lectura

Amb l’objectiu de fomentar l’animació lectora infantil i la creativitat dels més menuts s’ha portat a terme una actuació en la zona infantil de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó amb la qual es vol també dinamitzar aquest espai.

Així doncs, l’alumnat i personal del Taller d’Ocupació per a Dones de Nules , en col·laboració amb la Biblioteca Municipal, s’han encarregat de realitzar aquests treballs artístics que han consistit en la creació d’una escena composta per un dragó i diversos personatges amb la intenció que els xiquets i les xiquetes pugen així imaginar en aquest lloc les seues pròpies històries.

De fet, la regidora de Biblioteques, M. José Esteban, destaca l’ interès d’aquest projecte del Taller d’Ocupació de Dones, “que ha contribuït  a fer de la Biblioteca Municipal un lloc més atractiu i acollidor per als més menuts de Nules. Aquesta iniciativa reforça la importància de la lectura i la creativitat en la infància, fomentant la imaginació i el desenvolupament personal dels xiquest i les xiquetes”.    

Amb tot, des de la regidoria de Biblioteques es ressalta aquest tipus de col·laboració entre la Biblioteca Municipal i el Taller d’Ocupació de Dones com un exemple per a unir-se i crear espais educatius i divertits que beneficien a tots els membres  de la localitat.

Biblioplatja

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules ofereix, un any més, el servei de la Biblioplatja perquè les persones que ho desitgen puguen continuar gaudint de la lectura també a la temporada d’estiu.

La Biblioplatja s’ha instal·lat a l’oficina TouristInfo de les Platges de Nules, i estarà oberta en horari de 09.00 a 13.30 hores al llarg del mes de juliol, al mes de setembre el servei es prestarà amb normalitat a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó.