La Diputació de Castelló mobilitza 80 efectius del Consorci de Bombers en el FIB 2024

L’operatiu es mantindrà fins al dissabte 20 de juliol

La Diputació Provincial de Castelló vetlarà pel bon funcionament i la seguretat del Festival Internacional de Benicàssim 2024 amb 80 efectius de l’àrea de Bombers. Així ho ha confirmat el diputat provincial David Vicente, destacant que l’operatiu, actiu des d’avui dijous, es mantindrà fins al dissabte dia 20: “El desig és que l’èxit del festival siga l’únic fet ressenyable i que la diversió i l’oci siguen els protagonistes d’aquesta massiva convocatòria”.

Per a garantir-ho, la Diputació Provincial de Castelló, presidida per Marta Barrachina, ha activat un dispositiu especial de prevenció amb 80 efectius del Consorci de Bombers, que estaran presents en diferents torns durant les tres jornades del festival, tant en l’àrea d’acampada com en el recinte dels concerts.

Este dispositiu inclou dotacions de bombers, unitats de Protecció Civil per donar suport a la Policia Local, i unitats de Bombers Forestals en el perímetre del càmping. També es mobilitzaran tres camions autobomba, quatre vehicles auxiliars, un vehicle de comandament i un camió nodrissa pesat amb una capacitat de 30.000 litres.

David Vicente ha assenyalat la importància de prevenir incendis, especialment davant l’augment de temperatures previst per als tres dies del festival: “És de vital importància que no es realitze cap mena de foc en les zones d’acampada ni tampoc en les proximitats, tal com ens recomanen els professionals del ram”.