Nules competeix per la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera

L’objectiu és premiar l’esforç de l’hostaleria i de l’activisme costaner que recull selectivament els envasos de vidre

Nules participa un any més, juntament amb 40 municipis de la Comunitat Valenciana, per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d’Ecovidrio, que fomenta el reciclatge de vidre a l’estiu. El regidor de Medi Ambient, César Estañol, ha presentat la campanya #MovimientoBanderasVerdes, enfocada a premiar l’esforç dels establiments hostalers i l’activisme dels municipis costaners en la recollida selectiva d’envasos de vidre.

La campanya es desenvolupa durant juliol i agost, i es lliuraran dues banderes a la Comunitat Valenciana i nou en tot Espanya. Participen més de 156 municipis costaners de cinc comunitats autònomes i més de 16.000 establiments hostalers. A Nules, 9 hostalers locals participen i Ecovidrio organitzarà accions com una Master Class i degustació amb un chef amb Estela Verda Michelin per als guanyadors.

El consistori també conscienciarà sobre la importància del reciclatge de vidre amb un sorteig de dos min iglús i una campanya a les xarxes socials, per augmentar la xifra de reciclatge respecte a edicions anteriors.