L’Ajuntament de la Vall d’Uixó col·labora amb les Entitats de Gestió i Modernització dels polígons industrials amb una aportació de 20.000 euros

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha consolidat la seua col·laboració amb les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) dels polígons industrials mitjançant un conveni que atorga 20.000 euros: 10.000 per a l’EGM de Mesquita i 10.000 per a l’EGM de Belcaire. Aquests fons es destinen a la gestió, manteniment d’aplicacions informàtiques i gerència d’aquestes entitats.

El regidor d’Economia i Indústria, Jorge García, ha destacat que la “col·laboració estreta” entre l’Ajuntament i les EGM “està donant bons resultats”. Gràcies a una labor coordinada, es pacten inversions en els polígons, es milloren els serveis i es planifica el present i futur de la industrialització en la ciutat.

Per a l’equip de govern, aquesta línia d’ajudes és crucial per al funcionament de les associacions empresarials, que han facilitat una interlocució directa entre l’Ajuntament i els empresaris. Des de 2022, aquests convenis reflectixen que “la indústria és una prioritat absoluta”, seguint la senda de les dues legislatures anteriors.

A més, García ha subratllat que la inversió en àrees industrials busca fer-les més competitives i atractives per a noves empreses. Enguany, es destinen 872.300 euros a través d’ajudes de l’IVACE per a millorar els polígons industrials.

Les obres, actualment en procés de licitació i previstes per a finalitzar abans de final d’any, inclouen la instal·lació de barreres de control d’accés nocturn, la creació d’aparcaments específics per a camions, l’ampliació del circuit de videovigilància, la renovació de voreres i xarxes d’aigua, la il·luminació de circuits esportius i el manteniment de zones enjardinades.

García també va recordar que l’any passat es van invertir 3 milions d’euros en els polígons Belcaire i Mesquita, amb la construcció d’un pont de connexió i millores en seguretat, accessibilitat, xarxa d’aigües, zones verdes i espais esportius. “Tenim més i millors infraestructures i bones dades d’ocupació”, va concloure.

Feu un comentari