La Diputació de Castelló augmenta un 62% el pressupost per als festivals de música

Marta Barrachina anuncia una inversió de quasi un milió d’euros per convertir la província en un gran escenari musical

La Diputació Provincial de Castelló ha incrementat el seu pressupost per als festivals de música en un 62%, amb una inversió d’un milió d’euros per convertir la província en un gran escenari musical. La presidenta, Marta Barrachina, ha destacat el suport als festivals durant la visita al recinte de festivals de Benicàssim abans de l’inici del FIB, que se celebrarà fins al 20 de juliol.

Marta Barrachina ha subratllat que “Castelló i festivals és una fórmula exitosa” i ha reafirmat el compromís de la Diputació amb la marca ‘Castelló Terra de Festivals’. Ha destacat l’impacte econòmic i les oportunitats d’ocupació que generen aquests esdeveniments turístics de primer nivell.

El patrocini de la Diputació s’ha incrementat considerablement: per al FIB, de 145.000 a 235.000 euros; per a l’Arenal Sound de Burriana, de 165.000 a 265.000 euros; i per al Rototom de Benicàssim, de 109.505 a 179.685 euros. Sumant aquests patrocini i les subvencions a entitats privades per a cicles festivals, la inversió total arriba a quasi un milió d’euros.

Barrachina ha ressaltat la trajectòria del FIB, que des de 1995 ha posat Benicàssim en el mapa dels grans festivals nacionals i internacionals, amb xifres com els 180.000 assistents de l’edició anterior.