Almenara inicia un pla d’asfaltatge i millora en camins rurals amb una inversió de 57.900 euros

Hui s’han iniciat les tasques d’asfaltat en les vies de servei de l’AP-7

L’Ajuntament d’Almenara ha iniciat un pla d’asfaltatge i millora en camins rurals del terme municipal, amb una inversió total de 57.900 euros durant aquest any 2024. Les primeres tasques de pavimentació s’estan realitzant en l’accés a l’Assagador Via de Servei AP-7 Oest, en trams del camí paral·lel a l’AP-7 i en trams del camí paral·lel a l’Assagador de Benavites.

Les actuacions seguiran més endavant amb la pavimentació del camí Trapitxe, l’encreuament dels camins Pontarró amb Séquia Noguera, el camí la Lloma i l’adequació i millora del camí Tallola.

El regidor d’Agricultura, Borja Forner, ha destacat la important inversió al llarg dels pròxims mesos per adequar i millorar de manera notable els camins rurals que més ho necessiten. A més, ha afegit que aquesta inversió se sumarà a les habituals actuacions de neteja i manteniment que es realitzen al llarg de l’any. Forner ha assenyalat: “Des de la regidoria d’Agricultura, seguirem en el futur pavimentant i millorant de manera gradual els camins rurals”.