La Fira d’Estiu a la Mar d’Almenara se celebrarà entre el dijous 25 i el diumenge 28 de juliol

Enguany, la seua ubicació serà la zona de la Tourist Info del Passeig Marítim de la Platja Casablanca

La Regidoria de Turisme i Comerç d’Almenara està ultimant els detalls per a la XIV edició de la Fira Comercial d’Estiu a la Mar, que tindrà lloc la setmana vinent del dijous 25 al diumenge 28 de juliol. Aquesta edició canvia d’ubicació, traslladant-se a la zona de l’Oficina de Turisme, però mantenint-se al Passeig Marítim de la Platja Casablanca.

La fira serà un gran aparador del comerç local d’Almenara, oferint novetats i promocions dels establiments locals de diversos sectors a partir de les 20 hores durant quatre jornades. També comptarà amb una àrea gastronòmica.

Entre les activitats destacades, el divendres 26 a les 22 hores es podrà gaudir del concert de Gustavo Paradís, i el dissabte 27 a les 12 de la nit, tindrà lloc la tradicional desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt, a la passarel·la situada al costat de la mar Mediterrània.

Per als més menuts, hi haurà jocs infantils a partir de les 20 hores el divendres i el dissabte, així com un taller per a l’elaboració dels típics socarrats el diumenge 28 a les 20.30 hores.

La regidora de Turisme i Comerç, Alicia Paricio, ha destacat: “Un any més s’estan ultimant tots els detalls per començar el dijous 25 una nova edició de la nostra Fira d’Estiu a la Mar, amb la finalitat de continuar donant suport al comerç local d’Almenara, convertint el nostre passeig marítim en un gran aparador dels diversos productes que es poden trobar a les botigues de la nostra localitat”.

Paricio ha convidat als veïns, veïnes i visitants a acostar-se del 25 al 28 de juliol a la zona de la Tourist Info en el Passeig Marítim d’Almenara per conéixer totes les promocions del comerç local i gaudir de les activitats programades.