Sonia González Julià ja és reina de les festes de Santa María Magdalena de Moncofa

La proclamació es va celebrar amb un emotiu acte a la Plaça de la Constitució

Sonia González Julià ja és, oficialment, reina de les festes de Santa María Magdalena de Moncofa. La seua proclamació ha tingut lloc en un multitudinari acte a la Plaça de la Constitució. Sonia ha estat acompanyada per la seua cort d’honor, composta per Judith Marco Ferri, Roser Cortes Alemany, Marta Ferrando Martí, Lola López Canós, Empar Alós Arnau, Teba Sellés Arnau, Olga Fortea Teresa i Santiago Escobar Tafur. La periodista i presentadora Andrea Jarque ha sigut la mantenidora de la presentació.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha felicitat la nova reina i la seua cort d’honor, destacant que són “la viva representació de la il·lusió de tot un poble que viu aquests dies amb emoció i fervor”. Ha recordat que el regnat de Sonia i la seua cort culmina la celebració del 600 aniversari del desembarcament de Santa María Magdalena, Festa d’Interés Turístic Provincial.

La regidora de Festes, Maria Teresa Alemany Ríos, ha agraït a Sonia i a la seua cort el seu compromís amb Moncofa per representar el poble en aquestes celebracions especials. Alemany ha subratllat que la programació inclou activitats per a tots els públics, amb propostes infantils, culturals, taurines i musicals, i ha elogiat el treball del voluntariat taurí, protecció civil, personal municipal, Policia Local i Guàrdia Civil per garantir unes festes segures i participatives.

Fins al 26 de juliol, amb especial menció al dia 23 pel desembarcament de Santa María Magdalena, Moncofa viurà intensament les seues festes.