Nules intensifica les accions de desinsectació i desratització pels claveguerams

Intensifica els tractaments degut a l’ increment de les temperatures

Nules està treballant en diferents actuacions de desinsectació i desratització en els claveguerams tant de Nules, de Mascarell com de la zona marítima. De fet, els treballs han començat aquesta setmana, i es tracta d’unes actuacions que porta a terme l’empresa responsable del control de plagues a Nules, Serviplag.

Enguany s’han intensificat i reforçat aquests tractaments a causa de l’actual situació meteorològica i a l’increment de les temperatures, uns factors que poden comportar una proliferació de poblacions d’insectes.

“Es tracta d’una campanya preventiva especial que es fa cada any amb la qual l’Ajuntament de Nules pretén reduir al màxim possible el nombre d’insectes i rates”, assenyala el regidor de Sanitat, Ramón Martínez.

Amb aquesta actuació es pretén aconseguir una sèrie d’objectius com ara reduir al màxim possible la població de paneroles i rates. Aquest tractament assegura que el seu efecte tinga una persistència de diversos mesos i crea, a més, una barrera duradora davant d’infestacions noves.

Així mateix, des de la regidoria de Sanitat es tranquil·litza la ciutadania destacant que en els pròxims dies, mentre es fa efectiu el tractament, “potser es registre un increment de paneroles o rates, però és una situació que forma part del procés”. Per tant, es fa una crida al veïnat perquè avise als serveis municipals en cas de detectar alguna anomalia significativa.

Aquesta nova campanya forma part del Servei de Desinfecció, Desratització i Desinsectació que presta aquesta empresa al llarg de l’any a la localitat de Nules.