Llum verda a la licitació del projecte del nou parc aquàtic de Sant Josep en La Vall d’Uixó

L’empresa Emsevall inicia la contractació per a transformar les antigues piscines d’estiu en un complex lúdic

El consell d’administració d’Emsevall ha aprovat les bases i els plecs per a la redacció del projecte del nou parc aquàtic de Sant Josep. La publicació d’aquests documents permetrà als interessats presentar les seues ofertes per a transformar les antigues piscines de la Vall d’Uixó en un complex per al gaudi de la ciutadania i com a complement turístic a les Coves de Sant Josep, segons ha explicat l’alcaldessa Tania Baños.

El projecte busca ser la “solució definitiva” als problemes de fugues que la piscina arrossega des de la seua inauguració. Després d’una enquesta en què van participar més de 1.200 persones, es va determinar que la ciutadania volia un nou model de piscina, més lúdic i familiar, amb tobogans i jocs.

Amb l’aprovació del procés de contractació, Baños ha destacat que no es tracta només d’una idea, sinó d’una “fulla de ruta clara i real” per a la construcció del nou parc aquàtic. Al darrer ple municipal, la proposta va comptar només amb els vots a favor de l’equip de govern, i l’alcaldessa ha demanat al PP que se sume al projecte.

Baños ha remarcat que el govern actual va arribar a un acord per acabar amb els processos judicials amb l’empresa adjudicatària i poder donar una solució al problema, ja que els vallers i valleres mereixen unes instal·lacions en condicions.