El PP de la Vall d’Uixó acusa al Govern local de mentir sobre els expedients de la Llei de Dependència

Herminio Serra demana al equip de govern que done les xifres correctes i assumisca responsabilitats

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha sol·licitat al Govern del PSOE, Compromís i EU, liderat per Tania Baños, que deixe de mentir a la ciutadania i done la xifra correcta dels expedients de la Llei de Dependència pendents de validar per la Generalitat Valenciana. “En política, no tot val,” ha dit Herminio Serra, portaveu del PP.

Segons Serra, el regidor de Serveis Socials ha mentit en afirmar que hi ha 193 expedients paralitzats per la Generalitat, quan en realitat són 85. Serra acusa el govern municipal de crear malestar entre els veïns amb dades incorrectes i fer demagògia per tapar els seus errors.

El portaveu del PP ha explicat que el consistori té 76 expedients pendents de valorar, 41 informes tècnics per completar i cap informe de seguiment fet. També ha recordat que en la legislatura anterior es van arribar a 565 dies de retard en la valoració de la dependència sense que el PSOE i Compromís alçaren la veu, insinuant que era perquè els seus partits governaven al Consell.

Serra ha denunciat que el govern local insinua que la mort de persones és responsabilitat del PP i ha demanat a l’alcaldessa i al regidor que assumisquen responsabilitats i treballen per millorar la qualitat de vida de les persones majors. Ha anunciat que mantindrà una reunió amb la directora general de Dependència i de les Persones Majors, Beatriz Simón, per abordar la situació, afirmant que “en el PP sí que treballem per les persones.”