Nules celebra el primer tall de meló i tast d’hortalisses de la marjal

Nules ha celebrat hui, per primera vegada, el seu primer tall de meló i tast d’hortalisses de la marjal, una iniciativa destinada a posar en valor i promocionar els productes de la seua marjal.

En aquest acte, una representació de la Corporació Municipal, encapçalada per l’alcalde, David García, el regidor de Tradicions, Ramón Martínez, i el regidor d’Agricultura, César Estañol, ha donat suport públicament als productors que es dediquen a cultivar tant melons com hortalisses en aquesta zona humida del terme municipal de Nules.

A més, aquest esdeveniment ha servit per a donar suport a l’Associació El Valor de la Marjal, encarregada de protagonitzar l’acte. La presidenta de l’associació, Cristina Celades, qui també representa la marca d’hortalisses de la marjal “La Tosquilla”, i José Oliver, productor de melons “El Panollo”, han estat presents.

Des de l’associació han destacat les característiques peculiars i gastronòmiques excepcionals dels productes de la marjal de Nules, que compten, a més, amb una gran demanda.