L’ajuntament d’Almenara contracta a 22 persones durant dos mesos per a les memòries de l’atur agrari

El SEPE ha concedit una subvenció al consistori de quasi 79.000 euros per a tal fi

Han començat les tasques de manteniment i millora dels camins rurals, zones verdes i altres actuacions a Almenara, emmarcades en les memòries de l’atur agrari. L’Ajuntament ha contractat 22 persones per a fer aquests treballs durant dos mesos.

Aquestes contractacions són possibles gràcies a les ajudes del Servei Estatal Públic d’Ocupació (SEPE) per a fomentar l’ocupació agrària, amb les quals el consistori rep 78.917 euros del Govern d’Espanya per efectuar les contractacions.

Estíbaliz Pérez, alcaldessa d’Almenara, ha destacat: “Un any més, amb aquestes ajudes del SEPE per a pal·liar l’atur agrari, hem contractat 22 persones desocupades de la localitat durant aquests dos mesos d’estiu per a treballs de manteniment i millora del nostre terme municipal.”

Pérez ha recordat que una de les principals finalitats de l’equip de govern és la generació d’ocupació: “Continuarem adherint-nos als programes i ajudes que isquen des de les diverses administracions en aquest àmbit, així com promovent-les directament des del consistori com en el cas de l’antic Pla Extra.”