El PP de Nules planteja una sèrie d’inversions necessàries per a destinar els 623.782 euros del Pla Impulsa i del Fons de Cooperació

José Adsuara agraïx el compromís de Marta Barrachina i Carlos Mazón amb el municipalisme

El Partit Popular de Nules ha lloat el Pla Impulsa i el Fons de Cooperació de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, liderats per Marta Barrachina i Carlos Mazón. El president del PP a Nules i portaveu del Grup Municipal, José Adsuara, ha celebrat els 623.782 euros que rebrà l’Ajuntament gràcies a aquest compromís.

“Mai l’Ajuntament de Nules havia rebut tanta ajuda per part de la Generalitat Valenciana i Diputació. Marta Barrachina i Carlos Mazón han demostrat que són presidents que governen per a tots els castellonencs per igual i que aposten pel municipalisme”, ha destacat Adsuara.

Acompanyat per Héctor Folgado, vicesecretari General d’Organització del PPCS, vicesecretari d’Innovació i Comunicació del PPCV i vicepresident de la Diputació de Castelló, Adsuara ha ressaltat la “inversió històrica” i ha proposat diverses accions per als fons del Pla Impulsa (256.380 euros) i del Fons de Cooperació (397.402,86 euros) per a cobrir les necessitats del municipi i millorar espais públics deteriorats.

Entre les propostes, Adsuara ha insistit en la renovació de la gespa del camp de futbol municipal, que es troba en un estat “pèssim” i augmenta el perill de lesions dels usuaris. També ha proposat millorar els vestuaris de la piscina municipal, dur a terme un pla de remodelació de parcs infantils i millorar les telecomunicacions a Mascarell, on els veïns encara pateixen problemes de cobertura.

El PP de Nules també ha proposat augmentar la seguretat rural per a protegir els camps dels robatoris, destacant l’esforç dels agricultors que sovint es veu perjudicat per la manca de seguretat. Finalment, han subratllat la necessitat de millorar el sistema de desaiguat amb un segon motor a La Gola per evitar inundacions durant episodis de pluja.

Adsuara ha ofert la col·laboració del PP a l’equip de Govern municipal: “Tot per a aconseguir el futur que la nostra terra mereix amb la garantia de la màxima seguretat”.