Nules rep prop de 400.000 euros dels Fons de Cooperació Municipal

També enguany ha aconseguit quasi 3 milions d’euros dels Fons Europeus

L’Ajuntament de Nules ha rebut 397.402,86 euros dels Fons de Cooperació Municipal, proporcionats per la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial de Castelló. L’administració autonòmica ha aportat 157.404 euros, mentre que l’entitat provincial ha contribuït amb 239.998,86 euros. “Aquestes xifres ens alegren perquè encara aconseguim fons d’altres administracions. Enguany hem rebut 112.302,86 euros més que l’any passat”, ha comentat l’alcalde, David García.

A més d’aquesta ajuda, l’Ajuntament de Nules ha obtingut altres subvencions importants per a materialitzar projectes destacats. Un dels projectes més rellevants és la consolidació definitiva del jaciment romà del Benicató, per al qual s’han aconseguit quasi 3 milions d’euros (2.965.710 euros) provinents dels Fons Europeus, dins del “Programa de millora de la competitivitat i de dinamització del patrimoni històric amb ús turístic” del Ministeri d’Indústria i Turisme.

A més, la plaça de Fra Asensi Nebot serà objecte d’una actuació important per a la seua peatonalització i millora de l’accessibilitat. Aquest projecte serà finançat amb les ajudes del Pla Impulsa de la Diputació Provincial de Castelló, que ha assignat un import de 241.297,47 euros per a la seua realització aquest any.