Nules construirà 160 nous nínxols al cementeri municipal

El projecte compta amb una inversió de més de 232.559 euros

L’Ajuntament de Nules planeja construir 160 nous nínxols al cementeri municipal, amb una inversió de 232.559,46 euros. Aquesta actuació forma part del programa d’ampliació del cementeri i es realitzarà al mòdul X. Les empreses interessades poden presentar les seues propostes fins al 20 de juliol a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat (PLACE).

El regidor de Cementeris, Ramón Lucas, ha destacat que aquesta actuació permetrà oferir nous nínxols als veïns que ho necessiten, responent a la demanda ciutadana.

Altres contractacions a Nules: Serveis de recollida d’animals, manteniment de l’Espai Verd i activitats d’arts escèniques

A més, l’Ajuntament de Nules contractarà altres serveis. Les empreses interessades en la recollida d’animals solts i abandonats poden presentar ofertes fins al 18 de juliol. El contracte té un preu de licitació de 14.400 euros anuals i una durada d’un any prorrogable.

També s’ha obert la licitació per a la gestió i manteniment de l’Espai Verd i Viu, amb un preu de 21.000 euros anuals i una durada de dos anys prorrogables. Les propostes es poden presentar fins al 18 de juliol.

Finalment, es contractaran activitats d’oci educatiu d’arts escèniques, amb dos lots per a dansa i teatre jove. Les empreses poden presentar ofertes per a un o tots dos lots, amb un preu total de 8.450 euros. El termini de presentació finalitza també el 18 de juliol.