La Vall d’Uixó instal·larà una pantalla gegant per a la final de l’Eurocopa

L’esdeveniment es celebrarà al Paratge de Sant Josep el 14 de juliol

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó col·locarà una pantalla gegant el diumenge 14 de juliol per animar a la selecció espanyola en la final de l’Eurocopa. L’esdeveniment tindrà lloc a la pista de ball del Paratge de Sant Josep a partir de les 20.00 hores. ” L’objectiu es veure el partit junts, gaudir de l’ambient festiu i fer força perquè Espanya guanye la seua quarta Eurocopa”, ha explicat el regidor de Joventut, Manel Agea.

A la pista de ball hi haurà servei de begudes i polos al quiosc-cafeteria que ha reobert aquest mes de juliol. A més, es posaran a disposició de la ciutadania taules i cadires perquè puguen portar el seu propi sopar. Agea ha destacat que s’ha triat aquesta ubicació perquè volen vincular el Paratge de Sant Josep a l’oci dels valleros i valleres, a través d’esdeveniments que generen interés i que atrauen a gent com aquesta final europea.