La Diputació de Castelló dona suport a la XXIV Cita amb la Dansa FIB de Benicàssim

Del 3 al 17 de juliol, l’IES Violant de Casalduch acull la 16a edició del Taller d’obres mestres del segle XX. El diputat de Cultura de la institució provincial, Alejandro Clausell, convida “al públic a ser part d’esta experiència única, emmarcada per la mar i les estreles”

La Diputació Provincial de Castelló ha mostrat el seu suport a la XXIV Cita amb la Dansa FIB de Benicàssim. El diputat de Cultura de la institució provincial, Alejandro Clausell, ha participat en la presentació de l’edició actual que ha tingut lloc a l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim. El diputat provincial ha destacat aquest certamen musical que “tornarà a il·luminar, amb el seu programa de tallers i actuacions, l’avantsala al Festival Internacional de Música, FIB”. “Des de la Diputació de Castelló col·laborem un any més amb l’organització d’aquest esdeveniment emblemàtic, perquè es celebre el festival, es promocione la nostra cultura i es done a conéixer el talent dels professionals i dels joves valors que participen en aquest esdeveniment”, ha manifestat Clausell.

Així doncs, del 3 al 17 de juliol, l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim acull la 16a edició del Taller d’obres mestres del segle XX. En aquests tallers de dansa, liderats per destacats professionals del món de la dansa, “els joves ballarins de diferents llocs del territori nacional s’embarquen en un viatge d’aprenentatge i descobriment”, ha destacat el diputat.

“Els prestigiosos mestres compartixen els seus coneixements i el seu estil coreogràfic amb els joves, garantint-los una experiència educativa excepcional”, ha explicat Alejandro Clausell, qui ha convidat el públic “a ser part d’aquesta experiència única, emmarcada per la mar i les estreles. Una oportunitat de submergir-se en aquesta trobada que celebra la dansa i enriquix el nostre panorama cultural”.

Cal destacar que el 17 de juliol, a les 23.00 hores, l’Amfiteatre Pepe Falomir acollirà la gala final de la Cita amb la Dansa FIB de Benicàssim, en la qual els participants del taller compartiran el seu talent al costat d’artistes internacionals de renom.