El CFPA Jordi de Sant Jordi guanya el XIV Premi Nacional de Educació per al Desenvolupament

L’alumnat i el professorat són felicitats per l’alcaldessa i la regidora d’Educació

El Centre de Formació de Persones Adultes Jordi de Sant Jordi de la Vall d’Uixó ha guanyat el XIV Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament Vicente Ferrer amb el projecte ‘El món en el centre’. L’alcaldessa, Tania Baños, i la regidora d’Educació, Maria Cruces, han rebut una representació de l’alumnat i del professorat per felicitar-los per aquest reconeixement estatal.

Aquest premi, atorgat pel Ministeri d’Educació i el Ministeri d’Afers Exteriors, reconeix els projectes que sensibilitzen, consciencien, desenvolupen l’esperit crític i fomenten la participació activa de l’alumnat en la consecució d’una ciutadania global i solidària, compromesa amb l’erradicació de la pobresa i les seues causes.

La directora del CFPA, Azucena Badenes, va rebre el diploma en un acte a Madrid. A més, un dels docents implicats ha assistit al Seminari de bones pràctiques en educació per a la ciutadania global i el desenvolupament sostenible, celebrat a Santa Cruz de la Sierra (Bolívia). Aquesta experiència i el projecte han estat presentats a l’Ajuntament.

Aquest és l’únic centre d’adults premiat a Espanya i a la Comunitat Valenciana. L’alcaldessa ha destacat la necessitat de la implicació ciutadana en els objectius de desenvolupament sostenible, agraint el treball del CFPA de la Vall d’Uixó i el seu compromís amb el desenvolupament humà i sostenible.