286 corredors participen en la V 10K nocturna en la platja de Moncofa

Jordi Ripoll Ramírez i Neus Martí Ferrer guanyen la cursa

Un total de 286 corredors van participar dissabte en la V 10K nocturna Platges de Moncofa, aconseguint un rècord d’assistència en els cinc anys d’aquesta cita esportiva. Prop de 300 esportistes van recórrer a partir de les 22 hores el circuit costaner.

Jordi Ripoll Ramírez va guanyar amb un temps de 00:32:56, mentre que Neus Martí Ferrer va ser la primera dona amb un temps de 00:46:16. Tots els participants van rebre una bossa amb materials promocionals, la samarreta de la quinta edició i el dorsal de la cursa.

La regidora d’Esports, Arantxa Igual, va destacar l’èxit de l’esdeveniment, que ja és imprescindible en l’agenda esportiva estival, i va agrair la col·laboració del Club de Petanca de Moncofa, el Club Ciclista ACE Moncofa, Policia Local, Protecció Civil i les ambulàncies amb els seus equips sanitaris.

L’empresa H&J Crono va gestionar els preparatius d’aquesta cursa, part del Circuit de Proves Populars, que va atraure esportistes de localitats veïnes i de províncies com Madrid, Sòria, Sevilla, Saragossa i Tarragona. Al final, els corredors van felicitar l’Ajuntament per l’organització de l’esdeveniment.