L’Ajuntament d’Almenara organitza tallers de paddle surf i dansa urbana

L’Ajuntament d’Almenara, a través de la Regidoria de Joventut, ha programat dos interessants tallers: un de paddle surf i un altre de dansa urbana. Els tallers es duran a terme el pròxim diumenge 14 de juliol i el dimecres 17 de juliol, respectivament.

Per a participar en el taller de paddle surf, és necessària una inscripció prèvia abans del 12 de juliol. Aquest taller està obert a majors d’onze anys i té un cost de 18 euros per persona. Les inscripcions i reserves es poden realitzar a través del telèfon i WhatsApp 623 425 217.

El taller de paddle surf es realitzarà el diumenge 14 de juliol a les 12 hores. Les persones inscrites prèviament hauran d’acudir a aquesta hora a la Tourist Info de la Platja Casablanca, des d’on es desplaçaran fins a la zona del Lliri de Mar, lloc on es durà a terme l’activitat. Depenent de les condicions de la mar aquest dia, el paddle surf podria ser substituït per caiac o surf.

Taller gratuït de dansa urbana
D’altra banda, el dimecres 17 de juliol s’ha programat un taller de dansa urbana gratuït per a majors d’onze anys, que es durà a terme a partir de les 19.30 hores. El punt de trobada serà a la zona del Ros-Mari a la Platja Casablanca. Les inscripcions i reserves s’hauran de realitzar en el telèfon i WhatsApp 623 425 217.

Amb aquests tallers, l’Ajuntament d’Almenara busca oferir activitats lúdiques i formatives per a la joventut, fomentant la participació i l’oci saludable.