El PP de la Vall proposa invertir els 585.377,26 euros del Fons de Cooperació en un pla de remodelació integral dels parcs infantils

Herminio Serra exigeix millores en les condicions en les quals es troben aquests espais i denuncia el seu abandó

El Partit Popular de la Vall d’Uixó proposarà en el pròxim ple invertir els 585.377,26 euros del Fons de Cooperació, concedits per la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló, en la remodelació integral dels parcs infantils de la ciutat. Herminio Serra, portaveu del PP, ha destacat la urgència de millorar les condicions dels parcs per l’estat d’abandó que suposa riscos per als xiquets.

Serra ha advertit que la majoria dels parcs no són adequats per al seu ús, lamentant la deterioració i falta de manteniment. Ha criticat que l’alcaldessa socialista no ha fet res per solucionar el problema malgrat les queixes dels veïns.

El PP proposa un pla de remodelació que inclou substituir els jocs trencats, instal·lar zones d’ombra, canviar els sòls embuatats i recuperar els parcs desapareguts. Serra ha ressaltat que volen aprofitar els 312.363,26 euros de la Diputació i els 273.014 euros de la Generalitat per fer els parcs més segurs i agradables. Confia en comptar amb el suport del govern municipal perquè aquest pla es faça realitat.