El Ministeri de Treball i l’Ajuntament de La Vall d’Uixó destinen 240.000 euros per a millorar camins i zones recreatives

La localitat contracta 112 persones per a treballs de manteniment aquest estiu

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha contractat 112 persones per a treballs de manteniment i adequació del terme municipal durant els mesos de juliol, agost i la primera quinzena de setembre. Aquestes contractacions s’han finançat amb 200.000 euros del Ministeri de Treball i Economia Social, a més d’una aportació municipal de 40.000 euros per a materials.

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Marc Seguer, ha explicat que les actuacions se centren principalment en la millora de camins rurals molt transitats, així com en el condicionament de senders i zones recreatives forestals. Les tasques inclouen desbrossar les males herbes dels marges dels vials per a millorar la visibilitat i la seguretat, el batxeig de 50 punts concrets amb aglomerat asfàltic, la reparació de murets i la reconstrucció dels mollons de la Ratlla de Nules i la Ratlla de Xilxes.

A més, es formigonaran huit grans trams de camins afectats pels arrossegaments d’aigua i terres, incloent-hi la Travessia Assagador del Corral Blanc a Garrut, el Camí del Castell, el Barranc del Porc fins al frontó, el Camí Granja a El Fondo, el Camí Riuel, el Camí del Pla d’Esbrí i el Camí del Pla de Llobet.

Seguer ha destacat que les memòries de l’atur agrari es duen a terme gràcies a la col·laboració entre les regidories d’Ocupació, Agricultura i Medi Ambient, amb un doble objectiu: reforçar els serveis municipals dedicats al manteniment i millora de l’entorn rural, i donar treball a persones desocupades durant els mesos fora de la temporada de la taronja.