L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta una jornada de formació per a comerços

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat una jornada de formació per a comerços, que es celebrarà el dimecres 10 de juliol en el nou Centre de Transformació Digital, ubicat a la primera planta del Mercat Municipal. A les 14.30 hores s’impartirà la ponència ‘Introducció al ChatGPT i com pot transformar el comerç minorista’ i a les 15.30 hores la xarrada ‘Descobrint les novetats del Kit Digital’.

El regidor de Comerç, Fernando Daròs, ha explicat que el comerç local és “una de les potes fonamentals de l’economia de la Vall”. Amb l’obertura del Centre de Transformació Digital “ara disposen d’unes instal·lacions modernes en les quals formar-se, continuar aprenent i desenvolupar idees i noves estratègies per a millorar i créixer, fidelitzar clients i atraure’n de nous, sobretot joves”.

La ponència sobre ChatGPT serà impartida per Ximo González i versarà sobre com implementar la intel·ligència artificial en els negocis. La del Kit Digital l’oferirà Oficina Acelera Pymes i difondrà les últimes innovacions i actualitzacions sobre aquestes ajudes del Govern d’Espanya a les quals poden acollir-se comerços i autònoms per a iniciar la seua digitalització.

Estos seran els primers tallers i cursos que es realitzen en el Centre de Transformació Digital, que ofereix des d’esta setmana formació en habilitats digitals i necessitats específiques dels comerços i empreses. A més, serà un punt de suport a l’emprenedoria a través de serveis d’assessorament i acompanyament especialitzat. Les instal·lacions disposen de set despatxos, una sala de formació, dues sales de reunions, una zona de coworking i un córner d’eines digitals.

Cal recordar que esta obra ha sigut finançada per la Unió Europea, dins dels fons Next Generation EU, gestionats pel Govern d’Espanya a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha invertit 595.425 euros en este projecte, dels quals el Ministeri d’Economia, Comerç i Ocupació ha subvencionat el 60%.