Nules proclama a Nora Cano Mendo com a Reina de la Vila 2024

L’acte també va incloure la presentació de les noves dames d’honor i el comiat de la Reina de la Vila 2023

Nules ha celebrat hui l’acte de proclamació de la nova Reina de la Vila 2024, Nora Cano Mendo, i de les dames de la Cort d’Honor, Erika Ruíz Martínez, dama del barri de Sant Xotxim, i Anaïs Navalón Esbrí, Musa de la Música. L’acte oficial de presentació tindrà lloc el pròxim 27 de juliol al Teatre Alcázar.

Aquest esdeveniment ha servit també per a acomiadar la Reina de la Vila 2023, Paula Bruno Gutiérrez, i les dames de la Cort d’Honor: Balma González Portalés, Musa de la Música; Lucía Merino Purificación, dama de Sant Xotxim; Carmen Lengua González, dama de Sant Joan; i Teresa Vicent Llanes, dama de la Caixa Rural Sant Josep.

Les representants de Nules per als anys 2024 i 2023 han estat acompanyades per l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Festes, Blanca Silvestre; altres membres de la Corporació Municipal; i representants locals.