Moncofa presenta l’Agenda Cultural, Festiva i Esportiva de l’estiu

Les activitats s’estenen fins a setembre amb una programació per a tots els públics

La Regidoria de Turisme i Cultura de Moncofa ha presentat el cicle “Moncofa Mar d’Activitats”, que ofereix una àmplia gamma d’activitats des de juliol fins a setembre per als residents i visitants.

La regidora de Turisme i Cultura, Ilenia Begnozzi, ha destacat que aquesta agenda d’estiu busca ajudar tothom a gaudir i planificar el seu temps de descans i diversió, agraint a tots els que han contribuït a crear una programació tan completa i diversa.

Moncofa és un destí estival per desenes de milers de persones, que cada any troben una programació preparada per l’Ajuntament. Les festes de Santa Maria Magdalena, amb el punt àlgid del desembarcament el 23 de juliol, inclouran bous, música i pirotècnia. A l’agost, Sant Roc prendrà el relleu festiu.

L’agenda de juliol inclou simulacres de salvament marítim, fires del comerç local i artesania, jocs i esports de platja, la fira d’adopció d’animals, el circ, tardeos i el Moncofa Orgull per promoure el respecte i la diversitat.

A l’agost, hi haurà activitats com literatura, tardeos, festes a la platja, el Nature Fest, La Mar de Circ i música a la llum de la lluna. També, del 20 al 26 d’agost, Moncofa al Carrer oferirà màgia, teatre i música.

Durant tot l’estiu, l’esport estarà present amb esdeveniments com la 10k nocturna, campus de futbol, bàsquet 3×3, bicicleta, petanca, futbol femení i de platja, patins, ping-pong i la travessia nadant. A més, les visites guiades permetran conéixer la Moncofa oculta, la vila marítima, el sender blau europeu i les nits d’observació astronòmica.

Les sales d’exposicions Pleamar i Maria Sorolla estaran obertes fins al setembre, mostrant obres diverses i plurals dels artistes locals.

Tota la informació de la programació estival es pot consultar a la web municipal, les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Moncofa i en format físic a l’Oficina de Turisme local, el poliesportiu i la biblioteca.