Marta Barrachina mostra el primer any de gestió en la Diputació de Castelló a través de la mirada de Traver Calzada

La institució provincial difon un vídeo amb motiu del primer any de la present legislatura 

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha presentat el primer any de la seua gestió a través de la perspectiva de Traver Calzada. Amb motiu del seu primer aniversari al capdavant de la institució, ha repassat la seua tasca des del 5 de juliol de 2023 en un vídeo que mostra el treball fet “per portar progrés, desenvolupament i oportunitats als 135 municipis de la província”.

El vídeo recorre els últims 365 dies a través dels murals que adornen el hall del Palau Provincial, obra de Vicente Traver Calzada. Aquest repàs recorda la tasca de la Diputació de Castelló, “la casa de tots els veïns”, com assenyala Marta Barrachina. El vídeo il·lustra el camí recorregut per l’equip de govern provincial per defensar els interessos dels ciutadans d’una terra plena de contrastos. “Durant aquest any he vist que el millor de la nostra terra és la seua gent, la que lluita cada dia per fer realitat aquest somni compartit”, afirma Marta Barrachina.

El vídeo està disponible en el canal de YouTube de la Diputació de Castelló: https://youtu.be/jYssdIx4TrI.