La Guàrdia Civil deté a un home per un robatori en una vivenda a la Vall d’Uixó

En el marc de l’Operació VILYA, la Guàrdia Civil de Vall d’Uixó va detindre el passat dimecres a un home de 24 anys com a presumpte autor d’un robatori en l’interior d’una vivenda d’aquesta localitat, perpetrat el passat mes d’abril, on es van sostreure efectes personals i diverses peces de joieria.

Els agents van iniciar una investigació i, com a resultat de les nombroses indagacions realitzades, van recuperar el material sostret, principalment joies valorades en més de 900 euros.

Amb anterioritat, la Guàrdia Civil ja havia detingut un altre home de 21 anys per un delicte de receptació, vinculant a tots dos en el mateix acte delictiu.

Les joies recuperades han estat retornades als seus legítims propietaris. Les diligències instruïdes han estat remeses als Jutjats de Guàrdia de Nules. La Guàrdia Civil no descarta la possible implicació dels ara detinguts en diversos fets delictius de característiques similars.