El projecte del parc aquàtic a Sant Josep continuarà sense el suport del PP

La secretària d’organització del PSPV-PSOE de la Vall d’Uixó, Zaida Moreno, ha volgut tranquil·litzar la ciutadania

La secretària d’organització del PSPV-PSOE de la Vall d’Uixó, Zaida Moreno, ha volgut tranquil·litzar la ciutadania afirmant que el parc aquàtic de Sant Josep es construirà malgrat que el PP no haja donat suport. En aquest sentit, ha explicat que els vots del PP i Vox “afortunadament no són necessaris, perquè la majoria dels partits d’esquerres és àmplia”.

Moreno ha lamentat i no ha entés la decisió del PP de no recolzar un projecte “amb tants beneficis per a la Vall”. A més, ha destacat que el projecte de transformació de les antigues piscines d’estiu en un parc aquàtic serà finançat amb els beneficis de l’empresa pública Emsevall, que amb el PP eren inexistents.

Així mateix, ha reiterat: “El parc aquàtic serà una realitat, diga el que diga i vote el que vote el PP. El PP va privatitzar el servei el 2014 “sabent que estava en males condicions, perquè no volia anar a les eleccions amb la piscina tancada. Enfront d’aquests interessos partidistes, en el PSOE no enganyen la gent i van de cara, tot i que això supose prendre decisions dures en moments complicats”. 

Moreno ha afirmat que el PSPV-PSOE de la Vall d’Uixó “continuarà treballant perquè els projectes que són importants per al present i el futur de la ciutat avancen, amb la majoria progressista que van triar els vallers i valleres en les eleccions de 2015, 2019 i 2023”.