El PP de la Vall d’Uixó denunciarà a l’Agència de Protecció de Dades la publicació de dades delicades d’una veïna per part de la responsable de gabinet d’alcaldia

El portaveu del PP en la Vall, Herminio Serra, lamenta aquest fet i reclama explicacions a l’alcaldessa socialista

El Partit Popular de la Vall d’Uixó denunciarà a l’Agència de Protecció de Dades la publicació de dades sensibles en xarxes socials d’una veïna per part de la responsable del gabinet d’alcaldia. El portaveu del PP, Herminio Serra, ha lamentat aquest fet i ha demanat explicacions a l’alcaldessa socialista i a la responsable del gabinet, afirmant que aquesta actuació podria vulnerar la llei de Protecció de Dades.

La responsable del gabinet d’alcaldia va publicar informació privada i sensible d’una veïna en un grup de Facebook, sense autorització. Serra ha qualificat aquest acte com una “total desprotecció per a la ciutadania” i ha instat l’alcaldessa Tania Baños a assumir la seva responsabilitat i prendre mesures.

Segons Serra, si l’alcaldessa hagués atès aquesta veïna quan ho va sol·licitar, res d’això hauria passat. El portaveu del PP ha destacat la gravetat de la filtració d’informació sobre la sol·licitud de vivenda social i el procediment administratiu. El Partit Popular es compromet a defensar els veïns i espera que la responsable del gabinet d’alcaldia afronti les conseqüències de les seves accions.