Danses, Música, Motocross i Ciclo Indoor obrin la programació del mes de juliol en Almenara

El motocross inclourà una prova puntuable pel Campionat de la Comunitat Valenciana

Aquest cap de setmana comença la programació d’estiu a Almenara, amb activitats diverses per a totes les edats durant juliol i agost. Demà dissabte 6 de juliol, l’esport serà protagonista amb el motocross i el ciclo indoor al Circuit de la Corona. El motocross inclourà una prova puntuable pel Campionat de la Comunitat Valenciana, amb entrenaments a les 18.30 h i carreres a partir de les 21.30 h. L’entrada serà gratuïta i hi haurà servei de bar.

A la vesprada, a les 20 h, el ciclo indoor tindrà lloc a l’aparcament del Carrer Costa del Sol a la Platja Casablanca, amb la participació de 100 ciclistes i sessions a càrrec de Manuel Roca, Dolo Bayarri i Noelia Fenollosa. En acabar, es proporcionarà avituallament i entrepans als participants.

A les 22.30 h, la música arribarà amb el concert del grup The Por Ella Runners al Parc Municipal de la Platja Casablanca, amb entrada lliure.

FESTIVAL DE DANSES

El diumenge 7 de juliol, a partir de les 19.30 h, se celebrarà el Festival de Danses a la Platja Casablanca, amb la participació del Grup de Danses La Corona d’Almenara i del Grup de Danses Biniesma de Moncofa, acompanyats per la Llavor Dolçaina i Tabal. La cercavila començarà al Mirador i es dirigirà fins al Parc Municipal, on les actuacions tindran lloc a partir de les 20 hores. L’entrada serà lliure per a tots els assistents.