La Diputació Provincial de Castelló reuneix més de 40 empreses per debatre la transformació digital

Els emprenedores de la província han pogut resoldre els seus dubtes, accedint a les últimes ajudes i solucions tecnològiques disponibles per a millorar la seua competitivitat

La Diputació Provincial de Castelló ha reunit més de 40 empreses en els debats sobre transformació digital durant la trobada ‘Digitalitza’t’ organitzada per l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) a Torreblanca.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, ha destacat l’impacte positiu de l’esdeveniment per a les pimes i autònoms participants, que han resolt dubtes i accedit a noves ajudes i solucions tecnològiques per millorar la seua competitivitat.

La jornada ha abordat temes com ajudes a la digitalització, software, ciberseguretat, presència digital i intel·ligència artificial, incloent-hi demostracions de tecnologia robòtica i atenció personalitzada.

Pallarés ha subratllat la importància de la digitalització per al creixement empresarial i el compromís de la Diputació de Castelló amb el desenvolupament econòmic de la província, destacant la formació contínua i la col·laboració per impulsar la innovació i el desenvolupament.

La regidora de Torreblanca, Marta Llopis, ha afirmat que la digitalització és clau per al creixement empresarial, millorant eficiència i satisfent les expectatives dels consumidors.