Els espectacles per a públic familiar de “L’Estiuet” d’Almenara se celebraran a la platja Casablanca entre el 21 de juliol i el 21 d’agost

Enguany com a novetat arribaran “les nits de titelles” a càrrec de La Inestable

L’Ajuntament d’Almenara ha presentat en societat una nova edició del cicle d’espectacles per a públic familiar denominat “l’Estiuet”, que es desenvoluparà a la platja Casablanca entre el 21 de juliol i el 21 d’agost. En aquesta edició, a més de les actuacions de teatre, màgia i circ, se sumarà un cicle especial de teatre amb titelles. Totes les activitats tindran accés lliure.

L’Estiuet començarà el diumenge 21 de juliol a les 20 hores en el Parc Municipal d’Almenara amb la representació teatral de “El jorobado de Notre Dame” a càrrec d’Amimic Teatre. El diumenge 4 d’agost, en el mateix espai, arribarà l’actuació de màgia i circ de Baraka Circ titulada “Veloz como el rayo”.

XIXO, XIXERO

Enguany, el tradicional “Xixo, xixero” se celebrarà el dissabte 17 d’agost a partir de les 22 hores amb eixida des del Parc Municipal i amb l’acompanyament de la Colla Garramatxa. Posteriorment, en l’escenari del parc, La Tournée Teatre serà l’encarregada de representar l’obra “Alicia en el país de las Maravillas”.

NITS DE TITELLES

La gran novetat de l’Estiuet de 2024 seran les actuacions de teatre de titelles a càrrec de La Inestable, que es representaran a les 22.30 hores en la zona de la Tourist Info de la platja Casablanca. La primera actuació serà el dimecres 31 de juliol amb “Aventura marina”, la segona el dimecres 7 d’agost amb “Rapunzel” i la tercera el dimecres 21 d’agost amb “Juanito y el dragón”.