Nules dinamitza les platges amb “Les Nits a l’Estany” durant el mes de juliol

L’Ajuntament de Nules ha organitzat, un any més, una variada programació que comptarà amb diferents activitats que es desenvoluparan durant el mes de juliol a la població marítima. Així doncs, el programa “Les Nits a l’Estany” presenta una oferta d’entreteniment per a tots els públics amb actes que tindran lloc els caps de setmana fins diumenge 28 de juliol.

La Terrassa de l’Estany serà, doncs, el lloc que albergarà aquests espectacles entre els quals hi haurà actuacions musicals, concerts, o teatre, entre d’altres. De manera que, el programa està ja a l’abast de les persones interessades en alguns edificis municipals.

A més, les persones majors podran gaudir del tradicional ball els diumenges de juliol i també els primers diumenges del mes d’agost.

De fet, les regidores de Cultura i Platges, M. José Esteban, i de Gent Major, Gemma Carratalá, han estat les encarregades de presentar aquesta programació que comença precisament aquest divendres.

En concret, assenyalen que amb aquesta programació es vol dinamitzar les platges i oferir al veïnat i visitants espectacles durant els caps de setmana del mes de juliol. “En aquesta programació s’han prioritzat les actuacions protagonitzades per grups locals, a més aquesta programació ens permetrà fer de la Terrassa de l’Estany un lloc de reunió durant aquest estiu”, comenta la regidora de Cultura i de Platges, M. José Esteban.

Amb tot, la programació compta amb les actuacions de l’Orquestra Laudística Daniel Fortea, de la Coral Sant Bartomeu i Sant Jaume, del grup de teatre Caraceta CEAM i del Cor Veus CEAM, o de la banda de l’Associació Musical Artística Nulense.