La Diputació de Castelló promou l’Escola Taurina amb una completa programació que dinamitzarà l’activitat en deu pobles de la província

Vilafranca serà l’encarregat d’obrir la programació el pròxim 14 de juliol amb la IV edició del Trofeu ‘Niño de la Estrella’

La Diputació Provincial de Castelló impulsa l’Escola Taurina amb una àmplia programació que dinamitzarà les festes en deu municipis de la província de juliol a octubre.

En col·laboració amb els ajuntaments corresponents, la institució provincial organitzarà activitats taurines a Vilafranca, Benassal, Torreblanca, l’Alcora, Burriana, Oropesa, Xilxes, Llucena, Almassora i Vall d’Alba. Aquestes activitats serviran per a destacar els alumnes de l’Escola Taurina i oferir una experiència única als nombrosos seguidors de la tauromàquia a la província.

El diputat responsable de l’Escola Taurina, David Vicente, ha presentat el cartell de la primera gran activitat que se celebrarà a Vilafranca el diumenge 14 de juliol, amb el IV Trofeu ‘Niño de la Estrella’. Aquest esdeveniment és un clàssic de l’estiu taurí a Castelló, on es premia al millor noviller de la vesprada, en honor al torero local Silvino Zafón ‘el niño de la estrella’.

David Vicente ha destacat la creativitat del cartell de la novillada sense picadors, que reflecteix l’atmosfera de la històrica plaça de bous de Vilafranca i homenatge al torero local. El cartell presenta els noms dels tres alumnes de l’Escola Taurina que participaran: Pablo Vedrí, Iker de Virgillo i Ian Bermejo.

La programació taurina continuarà amb altres esdeveniments a Benassal, Torreblanca, l’Alcora, Burriana, Oropesa, Xilxes, Llucena, Almassora i Vall d’Alba, abraçant diferents formats com novillades i activitats de toreig de saló. A través d’aquests esdeveniments, la Diputació reafirma el seu suport al món del bou a Castelló, proporcionant oportunitats de formació per als joves interessats en la tauromàquia.