El PP de Nules rebutja finançar les reparacions de l’INSS i exigeix la cessió completa de ‘La Casota’

“No té sentit que Nules haja d’assumir els desperfectes quan és el Govern d’Espanya qui hauria d’escometre les reparacions”, comenta el regidor del PP Vicente Bertomeu

El Partit Popular de Nules ha rebutjat que Nules costege les reparacions de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) i ha exigit a l’alcalde valentia per a sol·licitar la cessió completa de ‘La Casota’.

El Grup Municipal del PP ha mostrat el seu rebuig, amb el vot en contra, a la proposta de l’equip de Govern liderat per l’alcalde David García de demanar la cessió a 25 anys de part de l’edifici que el Ministeri de Seguretat Social té en la localitat. “Des del PP diem un rotund no a esta proposta, perquè entenem que si tu demanes la cessió d’un edifici, te l’han de cedir en bones condicions, i este no és el cas”, ha manifestat el regidor del Grup Municipal del PP, Vicente Bertomeu.

I és que, tal com ha ressaltat Bertomeu, l’edifici destinat, hui en dia, a Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) de Nules, es troba en unes condicions “terribles”. Pel que, per a poder entrar a utilitzar este immoble, l’Ajuntament ha de fer una inversió molt important, “quan l’edifici no és, ni serà seu”, ha apuntat el regidor.

“Si l’equip de Govern de Nules, fora un equip valent, en comptes de submís a Pedro Sánchez, el que faria seria demanar-li al Govern d’Espanya que arregle eixe edifici i que ens el done. Que ens done una sessió perpètua i no a 25 anys, perquè llavors sí que tindria sentit fer una inversió en l’edifici, ja que repercutiria al bé del poble al 100%”, ha destacat el regidor del PP.

En este sentit, Vicente Bertomeu ha explicat que, per al correcte funcionament i la utilització del centre, l’Ajuntament de Nules ha d’arreglar les nombroses deficiències que presenta el mateix. “Cal fer una reforma de les instal·lacions perquè no estan adequades, canviar el fals sostre, ja que, a causa de les goteres generalitzades, cal posar-lo nou. A més, cal canviar la coberta sencera i l’aire condicionat perquè no funciona”.

Una llista “molt llarga” de reparacions que, com a mínim, “costarà als veïns i veïnes de Nules 236.000 euros. Una quantitat molt important, sobretot, si es té en compte que l’ús de la part que es reformarà no és exclusiu per a l’Ajuntament de Nules, ja que la Seguretat Social podrà fer ús d’eixa part renovada sempre que ho necessite”, ha expressat el regidor del PP.

D’esta manera, Bertomeu s’ha preguntat “d’on traurà l’alcalde de Nules eixos diners després de dir als funcionaris que no els podrà apujar el sou, com s’havia compromés, perquè no hi ha diners”.

Així, el regidor ha valorat “de nefasta” la gestió municipal, perquè “este no és un bon negoci”. “Ens gastarem els diners en un edifici que no és, ni serà nostre i que d’ací a 25 anys haurem de retornar a la Seguretat Social totalment renovat i nou. L’Ajuntament llogarà un immoble, el farà nou i quan estiga nou i bonic el retornarà al seu amo. Alguna cosa que no té sentit”, ha rematat Bertomeu.