El nou Centre de Transformació Digital de la Vall d’Uixó impulsa les empreses locals

Las obras de reforma de la primera planta del Mercado Municipal han sido financiadas por la Unión Europea

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert el Centre de Transformació Digital a la primera planta del Mercat Municipal. Aquest espai, destinat a fer créixer les empreses i oferir solucions tecnològiques, compta amb set despatxos, una sala de formació, dues sales de reunions, una zona coworking i un córner d’eines digitals.

A més, s’ha peatonalitzat el tram del carrer Mestre Rodrigo, modernitzat l’entorn, instal·lat contenidors sensoritzats, millorat el sistema de llum i climatització per a reduir el consum, instal·lat punts wifi per a la recollida de dades en temps real i millorat l’accessibilitat. Aquestes actuacions, finançades per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, han suposat una inversió de 595.425 euros, dels quals el Ministeri d’Economia, Comerç i Ocupació ha subvencionat el 60%.

La inauguració del centre, que oferirà formació en habilitats digitals i suport a l’emprenedoria, ha coincidit amb la presentació de la programació de juliol a desembre, amb un total de 81 activitats programades. Així mateix, pròximament es licitaran cinc places per a emprenedors i startups que vulguen participar en un programa d’emprenedoria.

La inauguració ha inclòs també l’entrega de premis i diplomes de l’Escola d’Innovació Comercial i una ponència de Carles Roger, professor de Màrqueting de l’IES Honori Garcia, sobre transformació digital.