Última crida per a les proves d’accés als Graus Superiors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló

Les inscripcions estaran obertes fins a l’11 de juliol

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló llança la seua última crida per als interessats a inscriure’s a les proves específiques dels Cicles Formatius de Grau Superior, amb data límit el pròxim 11 de juliol. Els interessats poden obtindre més informació sobre les matrícules a la pàgina web de l’escola (www.easdcastello.org) o telefonant al 964399445.

La formació del centre es basa en la creativitat i la innovació. Els Ciclos Formatius de Grau Superior ofereixen una entrada al món professional de l’art i el disseny, amb programes com fotografia, gràfica publicitària, gràfica interactiva, il·lustració, ceràmica artística, recobriments ceràmics, projectes de decoració i arquitectura efímera.

Els programes disponibles són fotografia, gràfica publicitària, gràfica interactiva, il·lustració, ceràmica artística, recobriments ceràmics, projectes de decoració i arquitectura efímera.