Nules presenta les seues representants festives per a 2024

La Proclamació tindrà lloc el dijous a la Biblioteca Municipal

Nules ja té les seues representants festives per a l’any 2024. Nora Cano Mendo serà la nova Reina de la Vila, acompanyada per les dames de la Cort d’Honor, Erika Ruíz Martínez, dama del barri de Sant Xotxim, i Anaïs Navalón Esbrí, Musa de la Música.

Dijous es celebrarà l’acte de Proclamació a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó, on les noves festeres seran rebudes per l’alcalde de Nules, David García, la regidora de Festes, Blanca Silvestre, i altres membres de la Corporació Municipal. L’acte oficial de presentació tindrà lloc el 27 de juliol al Teatre Alcázar.

Aquest acte també servirà per a acomiadar Paula Bruno, Reina de la Vila 2023, qui ha representat Nules durant l’últim any.

La regidora de Festes, Blanca Silvestre, ha destacat: “Estem treballant amb molta il·lusió perquè aquests actes tinguen tota la esplendor que requereixen. Les noves representants seran protagonistes tant d’aquests esdeveniments com de les festes patronals d’agost i octubre”.