L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obri els programes d’Escola d’Estiu i Estiu Jove amb 560 participants

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó va iniciar ahir els programes d’Escola d’Estiu i Estiu Jove, dirigits a xiquets i adolescents respectivament. El regidor de Serveis Socials, Jorge Marqués, ha destacat que tenen el doble objectiu de “facilitar la conciliació familiar” i “fer front a la pobresa infantil, afavorint que tots els menors tinguen oportunitats de gaudir d’activitats d’oci i lúdiques durant l’estiu”.

En l’Escola d’Estiu s’han inscrit 450 persones de 3 a 12 anys (30 d’elles en la temàtica d’anglés), que executaran activitats d’oci educatiu durant el mes de juliol en els CEIP Centelles i Eleuterio Pérez, de manera que “socialitzen amb alumnes d’altres col·legis”. Així mateix, també disposen del servei d’escola matinera i de menjador.

Per la seua part, en l’Estiu Jove s’han inscrit 110 joves de 12 a 18 anys, que també aquest mes participaran en un ampli programa d’activitats, sobretot a l’aire lliure. A més dels tallers i jocs d’aigua, hi ha previstes eixides a la muntanya, la platja i parcs aquàtics i d’oci. Marqués ha assenyalat que aquesta iniciativa “fomenta el tracte igualitari, el respecte a la diversitat i facilita que els adolescents coneguen gent”.