El PP de la Vall d’Uixó demana millores en la neteja, adequació i manteniment dels parcs infantils de la ciutat

L’objectiu es prevenir accidents futurs i garantir la seguretat dels menors en aquests espais de gaudi

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha sol·licitat a l’equip de govern del PSOE, Compromís i EU, liderat per Tania Baños, que milloren la neteja, adequació i manteniment dels parcs infantils per a prevenir accidents futurs i garantir la seguretat dels nostres menors en aquests espais de gaudi.

Verónica Roldán, regidora del Grup Municipal del PP, ha denunciat l’estat dels parcs: “Posen en perill diàriament a centenars de xiquets i xiquetes. Els parcs infantils han de ser espais segurs, nets i cuidats, però a la Vall estan abandonats, amb cautxú i plàstics perjudicials per als xiquets i el medi ambient”.

La regidora ha insistit que no és la primera vegada que el PP alerta sobre l’estat nefast del mobiliari als parcs i que continuarà fent-ho fins que es milloren, ja que l’actual situació “és inacceptable”.

Des de la plaça el Castillo, Roldán ha destacat el malestar dels veïns i ha demanat al govern local que actue de manera urgent en tots els parcs, especialment en aquest, que està a punt de desaparéixer. “El parc està en tal mal estat que només queda un tobogan amb la fusta astellada i parts trencades, suposant un perill per als xiquets”, manivestava.

Roldán també ha criticat la falta de neteja i manteniment del barri de Sant Vicent: “Els carrers estan bruts i és difícil trobar una paperera. Hem d’apostar per una ciutat neta, cuidada, ben il·luminada i amb serveis de qualitat per a millorar el benestar dels nostres veïns, lamentant que l’actual equip de govern no ho considere una prioritat”.