350 xiquetes i xiquets participen en les propostes de l’Ajuntament d’Almenara per a conciliar la vida laboral i familiar al juliol

L’Escola d’Estiu, el Campus Esportiu i les activitats estiuenques de l’Escola Infantil Municipal han començat aquest matí

Més de 350 xiquets i xiquetes han iniciat avui les activitats de conciliació familiar i laboral organitzades per l’Ajuntament d’Almenara durant el mes de juliol. L’Escola d’Estiu, el Campus Esportiu i l’Escola Infantil Municipal són els pilars d’aquesta iniciativa estival.

L’Escola d’Estiu, amb el lema “Estiu Olímpic”, es desenvolupa al CEIP Juan Carlos I, oferint jocs, tallers i activitats cooperatives que promouen valors com la convivència, la igualtat i la sostenibilitat. Hi participen 135 infants fins al 26 de juliol.

L’Escola Infantil Municipal ofereix activitats lúdiques i educatives per a infants de 0 a 3 anys, amb jocs d’aigua, visites i servei de menjador. Hi ha un centenar de participants fins al 26 de juliol.

El Campus Esportiu d’Almenara, amb 115 participants, promou l’esport i els hàbits saludables a través de disciplines com l’atletisme, el ciclisme, la natació i altres esports, a més d’excursions i activitats a la zona esportiva municipal fins al 26 de juliol.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat l’alta participació en aquestes propostes, subratllant que ofereixen una oportunitat per a formació, diversió i foment dels hàbits saludables, a més de facilitar la conciliació familiar i laboral.