Moncofa disposarà de consultori mèdic en la platja este estiu

En el Grau de Moncofa s’ha habilitat un consultori mèdic que atendrà durant tot l’estiu a veïnat i milers de visitants que gaudixen de la costa mediterrània en el municipi de la Plana Baixa. A partir del dia 1 de juliol començarà el servici del consultori mèdic, que romandrà obert ininterrompudament de 8 h a 15 h. Així doncs, el servici mèdic comptarà amb una consulta mèdica i una d’infermeria, a més del suport prestat per una auxiliar d’infermeria i una altra administrativa.

“Augmentem les prestacions i la cobertura mèdica a tot el poble. A l’estiu multipliquem la població i és necessari millorar l’atenció municipal a temes tan necessaris com la salut dels veïns i veïnes o turistes. Previndre amb rapidesa i garanties de qualitat evitarà problemes majors”, ha valorat la regidora de Salut de l’Ajuntament de Moncofa, Ilenia Begnozzi.

El consistori ha dut a terme una xicoteta reforma, sufragada amb fons municipals, dedicada a adequar i ampliar l’espai de cara a millorar el treball de l’equip professional i la comoditat dels i de les pacients.