Moncofa facilita l’accés a l’estació RENFE amb una nova línia d’autobús estival

L’Ajuntament de Moncofa ha posat en marxa una nova línia d’autobús destinada a millorar l’accés a l’estació ferroviària RENFE durant la temporada estival. Aquest servei connectarà les platges, el poble i l’estació de trens, facilitant tant als residents com als visitants el desplaçament per la localitat de la Plana Baixa.

Lluís Àngel Agreda, regidor d’Accessibilitat i Mobilitat Urbana, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per apropar de manera sostenible l’estació als ciutadans. “Hem ajustat els horaris dels autobusos per sincronitzar-los amb les arribades i sortides dels trens, millorant així el servei al ciutadà i reduint la distància”, va explicar Agreda.

El servei estarà operatiu tots els dijous i dissabtes a partir de demà 1 de juliol, amb sortides des de la platja de l’Estanyol, el Camí Cabres, l’Ermita de Santa Maria Magdalena, i diverses parades al nucli urbà fins a l’estació de RENFE. També hi haurà una freqüència addicional els dissabtes a la tarda, començant a les 16.05h. El recorregut invers connectarà l’estació de tren amb el Grau de Moncofa i les seues platges.

A més, aquesta iniciativa forma part de l’aposta per la mobilitat sostenible a Moncofa, promoguda l’ús del transport públic i facilitant l’accés a les platges, reconegudes amb 4 banderes blaves per la seua qualitat ambiental.

D’altra banda, s’ha anunciat l’habilitació d’una línia d’autobús que connectarà el Grau de Moncofa, Moncofa i la Vall d’Uixó cada dia de la setmana, incloent-hi festius, amb múltiples freqüències diàries. Aquest servei urbà busca millorar la connectivitat entre els tres nuclis urbans, operat per la companyia AVSA.