Mila Segovia pren possessió com a nova regidora del Partit Popular a la Vall d’Uixó

El ple ordinari del mes de juny a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va estar marcat per la presa de possessió de Mila Segovia com a nova regidora de la Corporació Municipal. Segovia s’incorpora al grup municipal del Partit Popular després de la defunció de Juan Antonio Pérez. “Des del Partit Popular estem convençuts que Mila aportarà solucions i dedicarà el seu temps, com la resta de regidors, a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la Vall, treballant sempre pel benestar d’esta ciutat”, ha enaltit el portaveu del PP, Herminio Serra.

Durant el mateix ple, Herminio Serra va demanar a l’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, explicacions pel filtrat d’informació sensible per part de la responsable del seu gabinet. Serra va qüestionar l’alcaldessa sobre la filtració d’informació confidencial en un grup de Facebook, un fet que el PP ha denunciat i que esperen que no es repetisca.

Segons Serra, una veïna de la ciutat es va queixar en un grup de Facebook que l’alcaldessa Tania Baños no l’atenia. Aquesta publicació va generar diverses reaccions, i la responsable del gabinet d’alcaldia va respondre amb dades sensibles, fent públic que la veïna havia sol·licitat una vivenda social i proporcionant detalls del procés administratiu, com el dia de registre i el dia en què havia de presentar els papers. Serra ha destacat la necessitat urgent de protegir la custòdia de les dades sensibles dels veïns de la Vall i ha lamentat la passivitat i la deixadesa de l’actual equip de govern.

A més, el Partit Popular de la Vall va aconseguir tirar endavant en el ple una proposta per a reparar les senyals turístiques i facilitar als turistes l’arribada al patrimoni de la ciutat. Serra ha expressat el seu agraïment pel suport dels grups polítics a aquesta proposta, que beneficiarà tota la ciutat. “Per al PP és molt important traçar un eix turístic, atés que venen 200.000 visitants de mitjana a l’any”, ha assenyalat Serra. També ha destacat la importància d’una senyalització clara i actualitzada per a guiar els visitants que venen a veure el paratge dels Coves de Sant Josep cap a la ciutat.