La Fundació CV Hospital Provincial de Castelló prorroga el conveni amb el Consorci Hospitalari per a fomentar la investigació

El Patronat de la Fundació CV Hospital Provincial de Castelló va celebrar ahir per la vesprada la sessió ordinària en la qual, entre altres assumptes, ha aprovat la pròrroga del conveni amb el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló per a regular les relacions de col·laboració en matèria d’investigació.

La reunió, presidida per la presidenta de la Fundació i de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha acordat continuar amb el conveni les àrees de col·laboració del qual són la investigació biomèdica, assajos clínics i I+D+i que es duguen a terme en el Consorci; el foment de l’intercanvi, nacional i internacional, de coneixements, encaminat a aconseguir la major rellevància científica i clínica del Consorci; l’activitat docent-formativa de grau, postgrau i formació especialitzada que es realitze en el Consorci o per a promoure la formació continuada del personal sanitari i investigador i el seu reciclatge. Com ha expressat la presidenta de la Fundació, “tant des de la Fundació de l’Hospital com des del Consorci treballem, i continuarem treballant, de manera conjunta per impulsar la investigació, el desenvolupament i la innovació biomèdiques, així com la docència i formació del personal en l’àmbit sanitari”.

Durant la sessió ordinària celebrada ahir dijous també es va presentar la marca commemorativa pel vinté aniversari de la Fundació. Una marca preparada per a l’ocasió per a acompanyar a la seua marca oficial i que puga ser utilitzada en tota mena de suports i comunicacions durant l’any.