El mercat de les Platges de Nules torna a l’activitat

Estarà en funcionament fins al pròxim mes de setembre

El mercat ambulant de les Platges de Nules ha représ recentment la seua activitat. Aquest servei es prestarà tots els dijous al matí al llarg de tots els mesos d’estiu fins al final de setembre, completant així tota la temporada estival. En concret, es va posar en marxa a principis d’aquest mes de juny i estarà en funcionament fins al dijous 26 de setembre.

A partir del mes de juliol s’instal·laran la totalitat de parades que compten amb la corresponent llicència per a vendre en aquest mercat. En concret, seran 40 parades de venda ambulant les que oferiran els seus productes.

El regidor de Mercats, César Estañol, comenta que en els darrers anys s’ha aconseguit prolongar aquest servei durant els quatre mesos complets de juny, juliol, agost i setembre. “Cada any són més els veïns i les veïnes que es troben residint aquests mesos a la zona marítima, i la idea és poder oferir a la població marítima millores en els serveis que presta l’ajuntament”, ha afegit Estañol.