Comencen les obres del Pla Edificant en el col·legi Castro d’Alfondeguilla

Aquesta setmana han començat les obres del Pla Edificant en el col·legi Castro d’Alfondeguilla, que està duent a terme la conselleria d’Educació.

Els treballs consisteixen en la remodelació completa dels vestuaris i el gimnàs, així com dels lavabos situats al costat del menjador i dels lavabos del centre educatiu. A més, es canviarà tot el clos perimetral, les finestres de tot el col·legi, s’ampliarà el pati d’infantil i s’estabilitzarà el talús del pati amb nous ribassos.

Aquestes obres suposen una inversió superior als 280.000 euros. A més, també s’instal·laran plaques solars en el sostre del col·legi perquè el centre públic d’infantil i primària d’Alfondeguilla siga autosuficient. Aquesta millora suposarà una inversió de 150.000 euros.

L’alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha explicat que “les obres duraran tot l’estiu i es preveu que els alumnes inicien el curs 2024-25 en el centre amb total normalitat”.

L’alcalde ha agraït a la conselleria d’Educació la seua celeritat per a escometre unes obres que “portàvem anys esperant i que per fi veuen la llum”.