Nules obri la seua piscina descoberta

L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge, matí d’11.00 a 14.00 hores i  vesprada de 16.00 a 20.00 hores

La piscina descoberta de les instal·lacions esportives de Scude Nules ja està oberta perquè qualsevol persona, tant del municipi com d’altres localitats, puga gaudir-ne.

L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge, d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Els socis del club Scude tenen entrada gratuïta, els socis de la Caixa Rural Sant Josep de Nules paguen 3 euros, les persones empadronades a Nules 4 euros, i la resta d’usuaris 5 euros.

Aquesta piscina, inaugurada l’any passat, és la primera a l’aire lliure del municipi, i es va construir gràcies a un acord entre l’Ajuntament de Nules, la Caixa Rural Sant Josep i la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa Sant Josep (SCUDE). La inversió del projecte va ser d’uns 300.000 euros, dels quals 50.000 euros van ser aportats pel municipi, permetent així una tarifa reduïda per als veïns de Nules.

“És una satisfacció que la nostra localitat compte amb aquesta instal·lació esportiva i d’oci, que per segon any està en funcionament gràcies a la col·laboració entre el sector privat i l’administració pública. Cal valorar aquestes iniciatives i sinergies que beneficien la ciutadania”, comenta l’alcalde, David García.