Les inscripcions per a la XIII edició de la Travessia nadant Platja Casablanca d’Almenara ja estan obertes

La prova, que se celebrarà el diumenge 11 d’agost, serà puntuable per al Trofeu d’Aigües Obertes de la Diputació de Castelló

Ja estan obertes les inscripcions per a la XIII edició de la Travessia nadant Platja Casablanca que se celebrarà el diumenge 11 d’agost a les 9 del matí amb una distància de 1.500 metres. La gran novetat d’enguany és que la prova serà puntuable per al Trofeu d’Aigües Obertes de la Diputació de Castelló.

Totes les persones interessades majors de 16 anys podran inscriure’s en https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xiii-travesa-a-nado-ldquoplatja-casablanca-almenara-2024 (sportmaniacs.com) fins al diumenge 4 d’agost a les 23.59 hores. El preu serà de 8 euros.

La prova transcorrerà des d’un punt pròxim a la Gola d’Almenara fins aproximadament l’Oficina de Turisme, on se situarà la meta. Cal destacar que hi haurà premis als tres primers classificats i les tres primeres classificades de les categories absoluta, màster A, màster B, i local.